Linoleums- og vinylgulve

​PRO-GULVE ALT I Gulvbelægning & gulvslibning leverer og monterer alle former for linoleum.


Linoleum er et slidsstærk materiale, der er let at rengøre og som derfor er velegnet som gulvbeklædning i en lang række rum.

Vi fører et bredt udvalg af linoleumsgulve i forskellige farver og mønstre, så det altid er muligt at finde en model, der passer ind i boligen.

Ønsker I råd og vejledning om køb, montering og vedligeholdelse, står vi altid til rådighed. Kontakt os for at høre mere om priser og tilbud.​

Vinylgulve

​Vinylgulve er den ideelle løsning til køkkenet, bryggerset, entréen og andre steder, hvor gulvet bliver udsat for meget slitage.


Vinylgulve er stærke gulve, der kan holde til lidt af hvert. Det er gulve, der er lette at rengøre og vedligeholde. Det er kort sagt det gulv, der skal lægges, hvor sliddet er størst.

PRO-GULVE ALT I Gulvbelægning & gulvslibning lægger vinylgulve professionelt og effektivt til favorable priser. Har I allerede indkøbt det gulv, der skal lægges, kommer vi gerne og monterer det korrekt. Skal I først til at finde det helt rigtige vinylgulv, står vi klar med råd og vejledning.

Kontakt os for at høre mere om priser og betingelser.

​Har du nogle spørgsmål?  

Tøv ikke med at kontakte os!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Telefon: 60 65 90 72

Mail: dfr@mail.dk​

Åbningstider

Vi holder åben mandag til fredag mellem kl. 07 - 16.

PROGULVE

Kunne du tænke dig en konkret pris på dit gulvprojekt, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte os og fortælle om opgaven, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Helsingevej 91C, 3200 Helsinge