Gulvafhøvling og gulvafslibning til de bedste priser

Hos Progulve udfører vi gulvafslibning og gulvafhøvling, så gulvet bliver så smukt som nyt. Vi er uddannede, professionelle og har mange års erfaring inden for faget. En bedre garanti for et flot resultat, kan du ikke få.

Vi udfører både afslibning og afhøvling af gulve samt efterfølgende gulvbehandling til konkurrencedygtige priser for private og erhverv i blandt andet Helsinge, Bagsværd og omegn samt Lyngby.

Sådan opnår du det pæneste resultat med en gulvafslibning

Når du skal slibe gulv, det vigtigt, at du får alle tidligere gulvbehandlinger fjernet, og at du tager hensyn til, at et gulv sjældent er helt plant. Det kræver erfaring, og derfor anbefaler vi, at du vælger en professionel for at få det pæneste resultat. Efter en gulvafslibning kan gulvet efterbehandles med lak, lud eller olie.

Hvad koster gulvafhøvling?

Prisen på afhøvling af gulv afhænger blandt andet af, hvor mange m2 gulv der skal afhøvles eller slibes, og om vi skal stå for den efterfølgende gulvbehandling, eller om du selv ønsker at gøre dette.

Ønsker du en billig pris på afhøvling eller afslibning af gulve, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 60 65 90 72 eller e-mail dfr@mail.dk og hør mere om de forskellige muligheder.

Før gulvafslibning​

Efter gulvafslibning​

​Har du nogle spørgsmål?  

Tøv ikke med at kontakte os!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Telefon: 60 65 90 72

Mail: dfr@mail.dk​

Åbningstider

Vi holder åben mandag til fredag mellem kl. 07 - 16.

PROGULVE

Kunne du tænke dig en konkret pris på dit gulvprojekt, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte os og fortælle om opgaven, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Helsingevej 91C, 3200 Helsinge