Professionel gulvbehandling​ med lak, olie, lud & sæbe

Trænger dine gulve til at blive behandlet? Hos Progulve har vi mange års erfaring med behandling af både nye og gamle gulve. Vi kan derfor tilbyde en kompetent gulvbehandling, der forlænger dine gulves levetid og samtidig giver dem en smuk overflade.

Vi sørger naturligvis altid for at give en grundig rådgivning om, hvordan forskellige overflade skal behandles i det daglige for at bevare det smukke udseende, som behandlingen giver.

Vi udfører professionel behandling af gulv samt gulvafhøvling og slibning af gulve for private og erhverv i blandt andet Helsinge, Lyngby og omegn samt Bagsværd.

Lakering og oliebehandling

Lakering og oliebehandling giver dine gulve en slidstærk overfalde.

Gulvbehandling med lud og sæbe

Fremhæv dine trægulves lyse nuancer og naturlige strukturer med en ludbehandling.

Behandling med lud er en ideel løsning til lyse og bløde træsorter som f.eks. fyr og bøg. Behandlingen sikrer, at træet ikke gulnes med tiden, men at det derimod beholder sin nuværende farve.

Vi ludbehandler dine trægulve til konkurrencedygtige priser. Du kan med andre ord slippe for det hårde slid mod en beskeden betaling.

Rengøring og vedligeholdelse af dine trægulve

Med den rette pleje kan dine gulve holde sig smukke gennem mange år. Vi tilbyder en grundig vejledning i, hvordan du bedst plejer dine gulve i det daglige, så den almindelige slitage ikke sætter tydelige spor.

Det handler først og fremmest om at bruge de rigtige plejeprodukter og rengøringsmidler til de forskellige overflader. Den almindelige rengøring kan klares med støvsugning og fejning, men de forskellige gulvtyper kræver forskellig gulvbehandling, når det kommer til vask og pleje.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på gulvbehandling

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 60 65 90 72 eller e-mail dfr@mail.dk, hvis du ønsker en pris på din gulvbehandling. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.​

​Har du nogle spørgsmål?  

Tøv ikke med at kontakte os!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Telefon: 60 65 90 72

Mail: dfr@mail.dk​

Åbningstider

Vi holder åben mandag til fredag mellem kl. 07 - 16.

PROGULVE

Kunne du tænke dig en konkret pris på dit gulvprojekt, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte os og fortælle om opgaven, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Helsingevej 91C, 3200 Helsinge